≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna prevara u Ljigu: Stariji muškarac dao 3.000 evra za auto, mladić uzeo novac i pobegao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utvrđuje se identitet mladića

  • 1
Ljig, prevara Foto: Rina.rs

Nesvakidašnja situacija potresla je stanovnike Ljiga, jer je na autobuskoj stanici u njihovom gradu došlo do bezobzirne prevare.

- Jedan stariji čovek i mladić za kog se pretpostavlja da je iz Čačka, dogovorili su se da se nađu na pola puta u Ljigu kako bi se dogovorili oko kupovine kola. Stariji muškarac je dao kaparu 1.000 evra i još dodatno 2.000 evra za automobil. Kad je dobio te pare mladić je seo u kola i pobegao. Zatečeni čovek ostao je i bez para i bez kola - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Sigurnosne kamere u ugostiteljskom objektu u kom su sedeli, snimile su mladića koji je pobegao sa novcem i njegov identitet se utvrđuje. Nakon identifikacije očekuje se da će prevarant biti priveden pred nadležne organe i procesuiran u skladu sa zakonom.

(Telegraf.rs)

Video: Ukrao čoveku kola ispred nosa: Da li je ovo krađa veka?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. avgust 2023 | 15:21

    Ovakve stvari bi se sprečile kada bi država bila zainteresovana za rešavanje. Ovako ostajemo na milost i nemilost lopova koje sud osudi (ako ih uhvate) na godinu ili dve a oni u proseku prevare za mnogo više para nego što bi inače zaradili za to vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA