≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Filmska akcija u Nišu: Begunac utrčao u reku, policajac bez razmišljanja ušao za njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lisice na ruke stavljene su lopovu u pokušaju nasred rečnog korita

  • 4
Policija, hapšenje, lisice Foto: Marko Jovanović

Niška policija uhapsila je sinoć lopova koji je pokušao da izvrši krađu u jednoj kući, a osumnjičenom u bekstvu nije pomoglo ni to što je utrčao u Nišavu, navodi Blic.

Lisice na ruke stavljene su mu nasred rečnog korita. Nesvakidašnja policijska akcija odigrala se noćas u 1.10 časova u blizini Železničkog mosta, nizvodno od nekadašnjeg Grčkog konzulata.

- Policija je u 1.10 časova dobila prijavu da je došlo do pokušaja krađe. Brzom intervencijom policija je došla na lice mesta, a u pokušaju da pobegne osumnjičeni je utrčao u reku, ali ga je jedan policijski službenik sustigao - potvrđeno je u niškoj policiji.

Osumnjičeni je računao da će ulaskom u reku uspeti da pobegne, ali očigledno nije računao da ni policajac neće razmišljati da za njim uđe u vodu. O hapšenju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte snimak hapšenje za ubistvo u Zemunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. avgust 2023 | 19:12

    Inace, nizvodno iod bivseg grckog konzulata kod zeleznickog mosta je tzv. minovo naselje, naseljeno zasticenom populacijom pa je lopov ocekivao da se sakrije medju svojima. Tu je korito Nisave neuredjeno pa je siroko i nizi je vodostaj. Ali ocito da je vec bio isplanirao rutu za beg. Svaka cast policajcu na pozrtvovanju. Jos da vidimo hoce li ga pretpostavljeni nagraditi.

  • N 1

    8. avgust 2023 | 17:47

    Pravo lopova je da utekne a policije da hapsi,ko koga nadmudri.

  • Go go

    8. avgust 2023 | 17:41

    Lopov je sigurno marsovac?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA