≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Presretao žene na Novom Beogradu i sa vrata im skidao zlatne lance: Potraga za pomagačem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo

  • 1
Hapšenje Voždovac Foto: MUP

Beogradska policija po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, odredila je zadržavanje do 48 sati D. F. (28) zbog tri krađe.

Nezvanično, osumnjičeni je 1. i 3. avgusta na Novom Beogradu kod autobuskog stajališta "Sava centar" prilazio je starijim ženskim osobama kojima je sa vrata kidao zlatne lančiće. Imao je pomagača za kojim je raspisana potraga.

Istragom je utvrđeno da su isti izvršioci i 8. avgusta u podzemnom prolazu u blizini iste autobuske stanice, još jednu ženu presreli i pokidali lančić.

Odmah nakon prijava policijski inspektori iz stanice Novi Beograd su pregledom snimaka sa sigurnosnih kamera i operativnim radom identifikovali, locirali i uhapsili osumnjjičenog kradljivca, dok se za njegovim saučesnikom intezivno traga.

(Telegraf.rs)

Video: Ušunjao se u zgradu i deci ukrao jakne: Sramna krađa u zgradi u Beogradu za praznike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • INICIJALI

    9. avgust 2023 | 10:56

    Kad je već utvrđeno da su to oni koji su krali, čemu inicijali? Dajte puno ime i prezime, pa nek se diče i ponose! I posle kažu Beograd je siguran grad, pun milicije. Pa koga ona štiti? A tih slučajeva kidanja lančića sa vrata bilo je i ranije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA