≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerku tukao metalnim delom noža: Optužnica za nasilnika iz okoline Smedereva, preti mu zatvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U ranijem periodu prema okrivljenom su bile izricane hitne mere zbog nasilja u porodici prema istim oštećenima", kažu iz tužilaštva

  • 0
Hapšenje Voždovac Foto: MUP

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv B.M. (49) iz Suvodola zbog sumnje da je učinio tri krivična dela nasilje u porodici na štetu članova svoje porodice.

- Okrivljeni je u alkoholisanom stanju prvo ugrozio spokojstvo svoje supruge, a potom je fizički napao i svoje maloletne ćerke. Oštećene su zadobile udarce rukama, a pored toga, okrivljeni je u jednom navratu upotrebio i metalni deo noža kojim je udario maloletnu oštećenu. U ranijem periodu prema okrivljenom su bile izricane hitne mere zbog nasilja u porodici prema istim oštećenima. Prikupljeni dokazi ukazuju da je nasilje vršeno više godina u kontinuitetu - navodi tužilaštvo.

Kako se dalje navodi, uzimajući u obzir sve relevantne okolnosti koje su od uticaja na vrstu i meru krivične sankcije u konkretnom slučaju, tužilaštvo je stavilo predlog da se okrivljeni osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 4 godine i 4 meseca.

Pored ovog, predloženo je produženje pritvora, kao i mera bezbednosti lečenja alkoholičara u ustanovi, obzirom da je delo učinjeno usled zavisnosti od upotrebe alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA