≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Niko mi nije verovao da me silovao sin mog bivšeg": Bolna ispovest bake iz Tovariševa, za nasilnika optužnica

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Tražio mi je upaljač. Ništa mi tu nije bilo čudno, jer je to radio i ranije, tražio mi cigarete, šibice, upljač, tako je bilo i ovog puta..."

  • 3
Policija, silovanje, silovana starica, zlostavljanje, maltretiranje Foto-kolaž: Milena Đorđević, Shutterstock

Optužnicu protiv Đ. J. (23) iz sela Tovariševo kod Bačke Palanke zbog sumnje da je silovao M. K. (69) potvrdio je Viši sud u Novom Sadu.

Staricu je, podsetimo, napao 15. aprila u njenoj kući, prethodno joj je tražio upaljač, a onda nasrnuo na nju.

Kako je M.K. tada rekla u svojoj teškoj ispovesti za Telegraf.rs, mladić i ona se poznaju dobro, tačnije, ona i njegov otac bili su emotivni partneri, a i dalje žive u istom dvorištu u kojem se nalazi nekoliko "straćara".

Tog jutra je izašla iz kuće kako bi otišla u poljski wc, a onda je on naišao.

"Tražio mi je upaljač. Ništa mi tu nije bilo čudno, jer je to radio i ranije, tražio mi cigarete, šibice, upljač, tako je bilo i ovog puta. Ušla sam unutra, on je ušao za mnom i zaključao vrata. Krenuo je na mene, ja sam pokušala da se odbranim, tada me je udario nekoliko puta po glavi i telu i onda se iživljavao, silovao me. Kada je završio, otključao je vrata i izašao kao da se ništa nije dogodilo. Ja sam zapomagala, vikala, dozivala njegovog oca, mog bivšeg supruga. On je izašao iz kuće, pitao što vičem, šta je bilo. Rekla sam mu da me je silovao njegov sin, ali mi nije verovao. Ovaj mu je govorio da sam ja pijana i da lupetam. Pošto mi bivši muž, njegov otac, nije poveravao, ja sam išla po selu sva u modricama i svima pričala šta mi je uradio, plakala sam na sve strane... Neko je pozvao policiju i prijavio to. Bila sam i kod lekara, napisali su mi da imam povrede, da sam seksualno napadnuta, tek kada je ovaj priznao u policiji šta je uradio, moj bivši suprug mi je poverovao. Niko od nas ne zna šta ga je spopalo tog dana. On ima ženu i decu, ali sam čula da se drogira i da pije", rekla nam je ona nakon napada.

Prema rečima meštana Đ. J. je bio u zatvoru zbog krađa i silovanje je počinio po izlasku iz zatvora. Navodno mu je i majka stalno po zatvorima.

(Telegraf.rs)

Video: Rekonstrukcija zločina u Ripnju: Stojan (38) silovao i ubio devojčicu (16) pa joj izbo porodicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    15. avgust 2023 | 21:23

    Nema težeg prestupa od ovoga! Na žalost u Tovariševu ima kriminala na sve strane: narkomani su svuda u selu, svi znaju ko su i kako i gde koriste narkotike, osim policije iz B.Palanke koja se pravi nemušta; krađe su svakodnevna pojava, a protiv lopova se ne preduzimaju skoro nikakve kaznene mere; sin policajca iz granične službe u BP navodno "ukrade" službeni pištolj od oca, preti devojci, policija ga hapsi satima u Novom Sadu i nikom ništa. Gde je tu saopštenje policije? Zašto policajac nije u istražnom pritvoru? Da li za sve građane Srbije važe isti zakoni, ili su policajci iznad zakona? Kako može da se desi da su obični policajci među najimućnijim ljudima u selu ili gradu?! Da li tako funkcioniše sistem u policiji?

  • 58

    15. avgust 2023 | 21:47

    Boze kakvi ludaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA