≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nasilniku sa Vračara određen pritvor: Pre tri meseca pretukao muškarca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Vračar lišen je slobode i zadržan u trajanju od 48 časova

  • 0
Ubistvo, Novi Beograd, policija uviđaj, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Foto-kolaž: Mateja Beljan

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor S.R. koji se sumnjiči da je 13. maja na Vračaru naneo teške telesne povrede D.V.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da izvrši novo ili slično krivično delo, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

On je inače pravosnažno osuđen na godinu dana kućnog zatvora jer nije prijavio ubistvo prilikom pljačke benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu, za koje delo je optužen Miloš Srebrić.

Kako je ranije Prvo osnovno tužilaštvo saopštilo, on je saslušan danas u tužilaštvu, gde je izjavio da ne priznaje izvršenje krivičnog dela i da ne želi da odgovara na pitanja.

S.R. se sumnjiči za izvršenje krivičnog dela teška telesna povreda. Naime, S.R. se sumnjiči da je 13. maja na Južnom bulevaru, prišao oštećenom koji je stajao ispred trafike i zadao mu više udaraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je oštećeni pao na zemlju, a osumnjičeni je nastavio da ga šutira.

Osumnjičeni se zatim automobilom udaljio sa lica mesta u nepoznatom pravcu ostavljajući oštećenog da leži pored frižidera ispred trafike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA