Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga hirurga sa VMA sutra izlazi pred sud: On joj se izvinio i rekao da se kaje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na sutrašnjem pretresu, planirano je da bude ispitana I. O., supruga N. O., kao i rođeni brat D. O. vezano za držanje oružja

  • 4
Hirurg, Nikola Ostojić Foto: Instagram

Nastavak suđenja poznatom estetskom hirurgu N. O. zakazano je za sutra zbog krivičnog dela Nasilje u porodici i Nedozvoljeno držanje oružja.

Na prošlom suđenju, N. O. se izjasnio da je delimično priznao izvršenje krivičnog dela Nasilje u porodici, izrazio kajanje zbog učinjenog krivičnog dela, kao i spremnost da se izvini svojoj supruzi I. O., dok je drugo krivično delo u potpunosti negirao, smatrajući da njegov brat koji je držao oružje u kući njihove rođene sestre imao dozvolu za držanje pištolja i lovačkog karabina, i on sam sa tim nije imao apsolutno nikakve veze.

Njegov branilac je predlagao da mu se ukine pritvor ili da mu se zameni blažom merom, zabrane napuštanja stana sa elektronskim nadzorom, kao i zabrana prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenom, međutim, pošto supruga okrivljenog N. O., nije ispitana, sud je odbio ovaj predlog, smatrajući da je preuranjen, iako je sam sudija konstatovao da se okrivljeni predugo nalazi u pritvoru.

Na sutrašnjem pretresu, planirano je da bude ispitana I. O., supruga N. O., kao i rođeni brat D. O. vezano za držanje oružja.

Na poslednjem glavnom pretresu, njegov branilac je posebno ukazao da je prema N.O. pritvor pretvoren u kaznu i da su objave u pojedinim medijima ozbiljno povredile pretpostavku nevinosti, oglašavajući ga tako krivim i pre sudske presude sa objavljenim fotografijama i ličnim podacima maloletne dece.

Branilac okrivljenog je posebno istakao da je N. O. sve vreme trajanja ovog potupka u medijima prikazan na jedan jako ružan način i da su u potpunosti zanemarene sve njegove vrline, profesionalni uspesi i podvizi koje je ostvario kao poznati estetski hirurg i doprinosi koje je dao posebno u lečenju bolesti melanoma i da se o tome gotovo nijedna rečenica u medijima nije pojavila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    23. avgust 2023 | 15:11

    Kakve tacno veze ima doprinos u lecenju melanoma i njegove vrline sa tim sto je unakazio zenu?

  • Рус

    23. avgust 2023 | 15:06

    I ona će na kraju ostatii sa njim... to bi joj bila kazastrofalna greška.

  • Marcelo

    23. avgust 2023 | 18:39

    Znam coveka nije nista uradio ona kokala s drugim on ih nasao to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA