Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven identitet muškarca koji je nađen mrtav u stanu u Kraljevu: Na telu nema tragova nasilja

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Poslednji put smo ga videli pre oko deset dana. Nije imao bližih rođaka, a obilazio ga je samo muškarac sa kim je potpisao ugovor o doživotnom izdržavanju", kažu komšije

  • 2

U Dositejovoj ulici u Kraljevu u stanu stambene zgrade pronađeno je beživotno telo starijeg muškarca. Leš je pronađen nakon prijave komšija da se iz jednog stana na petom spratu u njihovoj zgradi oseća neprijatan miris.

- Na lice mesta došle su policija i Hitna pomoć. Pronašli su mrtvog muškarca, na njegovom telu nije bilo tragova nasilja. Pretpostavlja se da je preminuo prirodnom smrću, stoga nije naložena obdukcija, potvrđeno je za agenciju RINA.

Prema rečima komšija, u pitanju je muškarac R.Đ. penzioner koji je živeo sam.

- Poslednji put smo ga videli pre oko deset dana. Nije imao bližih rođaka, a obilazio ga je samo muškarac sa kim je potpisao ugovor o doživotnom izdržavanju, kažu za RINU komšije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno!!!

    23. avgust 2023 | 15:59

    Nije obilazio nesrećnog čoveka a potpisao je ugovor o doživotnom izdržavanju! I sad će uredno da nasledi stan ovog jadnog čoveka! Trebalo bi mu to onemogućiti i uhapsiti ga za zanemarivanje i zapostavljanje nemoćnog lica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA