≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u Jagodini: Muškarac preti da će da skoči sa terase, policija upravo pregovara sa njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

U toku je akcija spasavanja

  • 2
Policija Foto: Milena Đorđević

Muškarac u Jagodini, kako nezvanično saznaje Telegraf.rs, preti da će da skoči sa terase.

U toku je akcija spasavanja.

Tačnije, policija pregovara sa njim.

Na terenu su i vatrogasci.

Muškarac B. J . (45 ) iz Jagodine preti da će skočiti sa terase stana, u kome se zaključao zbog izvršenja presude po kojoj je izgubio stan, potvrđeno je za Telegraf.

Izvršitelji koji su stan od 66 kvadrata prodali na licitaciji za 6.000 evra došli su sa novim stanarima jutros ispred njegovih vrata.

Istog momenta B.J. je zaključao vrata stana i popeo se na terasu preteći da će ukoliko pokušaju silom da uđu, izvršiti samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Kg

    25. avgust 2023 | 13:43

    Da li bi izvršitelji prodali svoje stanove za te pare?

  • Sladjana

    25. avgust 2023 | 23:06

    Ovo je moja porodica! Zbog duga za zakup lokala od vlasnika koji je lokal dobio kroz restituciju (čeka se presuda ustavnog suda jer postoji dokument da je predak vlasnika lokal prodao) doneto je rešenje na suđenju za koje nisu primili poziv da treba da isplate dug i predmet je preuzeo izvršitelj. Svakog meseca od strica uzimaju deo penzije na ime duga. A onda slučajno saznaju da je izvršitelj stan u RGZu prepisao na vlasnika lokala. Moj stric nije jedini vlasnik stana. I moja strina ima pravo na pola stana. Samo to je dovoljan argument. Dakle, zbog duga od 5000 ili 6000 evra oni mu uzimaju od penzije svakog meseca, ali, ni to nije dovoljno, već mu otimaju i stan. Moj brat je već doživeo tragediju, Izgubio je sina pre dve godine od leukemije. Bojim se kako će ovu nepravdu i kriminal preživeti čitava porodica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA