Vreme čitanja: oko 1 min.

Poginuo traktorista u selu kod Gornjeg Milanovca: Traktor se prevrnuo u šumi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do nesreće je došlo oko devet sati

  • 4
Niš, traktor, saobraćajna nesreća Foto: D. K.

Saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo muškarac kod Gornjeg Milanovca dogodila se oko devet sati u selu Varnice.

Naime, on je išao traktorom kroz šumu, gde se prevrnuo.

Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

U prethodnih pet godina dogodilo se ukupno 170 saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima u kojima su učestvovali traktori, kao i 1227 sa povređenim licima.

Do prevrtanja traktora van puteva, u šumama i na ostalim neravnim terenima, jer vozači traktora precene svoje mogućnosti, a mnogi na traktorima nemaju kabinu ili zaštitni ram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don Kihot

    27. avgust 2023 | 11:02

    Čovek pokušava da se izbori za elementarnu egzistenciju. Jer od države nema bukvalno ništa. On to i ne želi u suštini da mu neko daje milostinju već da sam zaradi, školuje decu i bude ponosan. A država ubija sa cenom uslovljavanja, stočnim fondom, subvencijama, cenama energenata, porezima itd..... Glava kao lubenica od razmisljanja i borbe sa vetrenjačama. Pravde nema ni na vidiku jer je na najvecem nivou se rade nedozvoljene radnje tako da sve je bezveze i bezuspešno gubljenje vremena. Onda sedne na traktor da završi neki posao a pre toga dobio neku kovertu gde tipa je neko pogrešio i poslao da mora da plati nešto sto i on sam zna da nije moguce da je toliko dužan. Mozak ne funkcioniše kad je preopterecen sa tolikim brigama. A svi smo tako optereceni i samo pomeramo granice dokle nezna se.

  • Miško

    27. avgust 2023 | 10:20

    Klasika, svaki dan neko strada... Traktoristi moraju na obuku... Do sada su mogli sa B kategorijom. Od 2020.uvedena je obuka za F, ali ogroman broj je sa starom B dozvolom. Posebna obuka za traktore je neophodna, jer na obuci za B niko nije učio za traktor! Dobije dozvolu i tek onda sedne u traktor i prevrne se očas posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA