≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga u selu Jablanica: Ovo je nesrećni čovek koji je stradao u nesreći na Zlatiboru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sreten je oženjen i otac dvoje dece, a njegova sahrana je danas kod manastira Uvac, u kanjonu Uvca, na granici opština Čajetina i Priboj

  • 0
Sreten D, selo Jablanica Foto: Facebook / B.I.

Sreten D. (46), stradao je u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu koji spaja dva zlatiborska sela, njegov auto sleteo je sa kolovoza, a on je na mestu ostao mrtav.

Nesrećni čovek meštanin je sela Jablanica, sa druge strane Tornika, iako tu nije živeo, po rečima žitelja sela, vrlo često je dolazio.

Život ga je odveo u Priboj, tu se skućio i živeo, iako ga je posao često vraćao na rodni Zlatibor, jer se bavio građevinom na zlatiborskim gradilištima.

Kobnog dana kretao se lokalnim putem Jablanica - Stublo, kada je iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza. Njegove komšije u selu, meštani Jablanice i Stubla, o njemu imaju samo reči hvale, a ova tragedija čitavu okolinu ostavila je bez teksta.

Sreten je oženjen i otac dvoje dece, a njegova sahrana je danas kod manastira Uvac, u kanjonu Uvca, na granici opština Čajetina i Priboj.

(Telegraf.rs, B.I.)

Video: Užas u Beogradu: Izgoreo čovek na Bežanijskoj kosi, Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA