Vreme čitanja: oko 1 min.

Sin i kum pokušali da ga odbrane: Detalji krvavog rođendana na kojem je ubijen Dule Pežo u kafani u Mladenovcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu

  • 38
Dušan Antonijević pevacica mikrofon muzika tuca uviđaj Foto: Shutterstock, Telegraf, Privatna arhiva

Dušana Antonijevića (47) poznatijeg kao Dule Pežo, koji je ubijen na proslavi rođenadana svog sina u restoranu "Panorama" u Mladenovcu, kako navode očevici, sin i kum, koji su sedeli sa njim za stolom, pokušali da odbrane od ekipe koja ga je napala.

"Skočili su i sin i kum, ali bilo je kasno. Za stolom je bila cela familija, prijatelji... sve se dogodilo za 15 minta. U kafani je bila grupa mladuća koja je držala muziku. Dušan je u jednom trenutku hteo da naruči pesmu. Počeli su da ga udaraju, kažu da je bio koban udarac u glavu staklenom flašom. Policija je do jutros bila u restoranu... Telo ležalo u krvi do jutra, sin je sve gledao na rođendan", rečeno nam je.

Dušan Antonijević Foto: Privatna arhiva

Oglasio se MUP o ubistvu u Mladenovcu

Policija u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu.

Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Sumnja se da su oni, u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.15 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, zadali više udaraca po glavi i telu četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    29. avgust 2023 | 12:15

    Za ovakva dela treba napraviti poseban zakon… ma kakvi advokati, suđenja… taj šljam treba totalno eliminisati iz društva… ili ako država neće tako, onda idemo u totalnu anarhiju, oko za oko zub za zub… pa dokle stignemo. Dosta je više tešenja ožališćenih porodica, izjavljivanje saučešća, gde uopšte ovi mladi ljudi idu, gde plovi njihov brod… SRBIJO PROBUDI SE…

  • Dolo

    29. avgust 2023 | 11:56

    Dozivotnu robiju za take nasilnike..

  • vuk

    29. avgust 2023 | 11:53

    ova srbija je totalno pukla..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA