≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena iz Prokuplja prijavila partnera zbog silovanja: Osumnjičeni pobegao, policija traga za njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

T. Đ. (35) iz Prokuplja prijavila je dežurnoj službi policije u Nišu da ju je njen emotivni partner tokom ovog meseca više puta silovao u njegovoj kući

  • 0
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Žena (35) iz Prokuplja prijavila je policiji da ju je njen emotivni partner tokom ovog meseca više puta silovao u njegovoj kući u selu kod Niša.

Niška policija traga za D. S. (38) zbog sumnje da je više puta silovao svoju partnerku.

T. Đ. (35) iz Prokuplja prijavila je sinoć dežurnoj službi policije u Nišu da ju je njen emotivni partner tokom ovog meseca više puta silovao u njegovoj kući. Ona tvrdi i da ju je 28. avgusta nožem ubo u potkolenicu“, objašnjava izvor Kurira.

Komšije ovog para iz sela kod Niša kažu da su sinoć videli brojne policijske patrole u selu i da ih je to uznemirilo.

- Naš komšija jeste malo temperamentan, a optužbe na njegov račun su ozbiljne. On i njegova devojka se često svađaju, pa se mire. Duže vremena su zajedno, a veza im je turbulentna. Sinoć smo se baš iznenadili ovde u selu kada smo videli onoliku policiju, opsadno stanje je bilo, sve je vrvelo od policijskih kola i sirena - kaže za Kurir jedan od meštana.

Kako dodaju, par voli i da popije.

- Često se čuje galama iz njihove kuće, a šta rade unutra, samo oni znaju. Žao nam je ako je žena žrtva nasilja i te torture. Komšija ne znamo gde je, nismo ga videli, policija kaže da je pobegao. Sigurno se sklonio negde zbog te prijave - kažu meštani.

Osumnjičeni do sada nije pronađen, pa je za njim raspisana potraga. Slučaj je preuzelo nadležno tužilaštvo i naložilo pregled žene.

(Telegraf.rs)

Video: Instruktor jahanja pred sudom negirao krivicu za silovanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA