Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta sve znamo o svirepom ubistvu Duleta Pežoa na rođendanu sina: Ovo su osumnjičeni za zločin u Mladenovcu

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ekipa uhapšenih je poznata u ovom kraju, poznati su po tome što "vole da popiju" i da "prave probleme"

  • 13
Dušan Antonijević, ubistvo, Mladenovac Foto: Privatna arhiva, Facebook

S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33) osumnjičenima za ubistvo Dušana Antonijevića (47) poznatijeg kao Dule Pežo po nalogu Višeg suda u Beogradu određen je pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja teško ubistvo, a istragom treba da se utvrdi ko mu je od njih šestorice zadao koban udarac flašom u glavu.

"Ekipa uhapšenih je poznata u ovom kraju. Poznati su po tome što "vole da popiju" i da "prave probleme". Kobne noći sedeli su u kafni "Panorama" za jednim stolom. Kako se navodi, platili su muziku, ceo repertoar za veče i Dule je hteo samo jednu pesmu da naruči sinu V. A. (21) koji je slavio rođendan. Oni nisu hteli da popuste i krenuo je opšti metež i tuča. Sin i kum su uskočili da ga odbrane, ali nisu uspeli. Kada je Dule pao sav krvav na pod, svi su se razbežali. Povredili su mu i sina koji je pušten na kućno lečenje", kažu iz istrage.

V. A. je, inače, zadobio lakše povrede glave i tela.

Dušan Antonijević Foto: Privatna arhiva

Oglasio se MUP o ubistvu u Mladenovcu

Policija u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je šest osoba zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu.

Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Sumnja se da su oni, u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.15 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, zadali više udaraca po glavi i telu četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Oglasilo se tužilaštvo

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas si saslušana šestorica osumnjičenih da su 28. agvusta u lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju nakon verbalne rasprave oko muzike lišili života Dušana Antonojevića.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, izuzev Miloša J. koji je izneo odbranu.


Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da svim osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva. Osumnjičenima Marku P, Bojanu P, Milošu J, Danijelu S, Marku S. i Saši S, naredbom o sprovodjenju istrage se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23:30 časova u jednom ugostitelјskom objektu u Mladenovcu, ušlu u verbalnu raspravu sa D.A. jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na Dušana Antonijevića kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod.

Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca. D.A. je preminuo na licu mesta, a osimnjičeni su napustili lokal, ali su ubrzo uhapšeni.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je počela krvava tuča u Skadarliji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA