Vreme čitanja: oko 2 min.

Tužilaštvo o jezivom nasilju kod Vranja: Žena vrištala, on joj stiskao ruku i diktirao spisak za "odstrel"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznanik ove porodice kaže, da A.M. i njegov brat važe za srčane momke u gradu, na granici da budu i žestoki

  • 0
Tuča, pesnica, policija Foto-ilustracija: Milena Đorđević, Flickr/N. Feans

Povodom nasilja u porodici koje se dogodilo u Kozjem Dolu za Telegraf.rs Osnovno javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se za Telegraf.rs:

"M. D. iz Trgovišta prijavio je svog brata A. M. iz Trgovišta (33) da je najre 25. avgusta otišao u porodičnu kuću u Koziji Dol, gde žive njegovi roditelji i sestra, gde je nakon kraće rasprave oko podele imovine upućivao reči pretnje prisutnima. Da bi potom dana 27. avgusta u večernjim časovima dok se sa suprugom J. M. (25) raspravljao oko razvoda braka, naredio supruzi da uzme olovku i papir i napiše svoje oproštajno pismo, nakon čega je J. M. pokušla da da pobegne iz kuće, ali u tome nije uspela jer je osumnjičeni sustigao kod ulaznih vrata, sitsnuo za ruku, te je J. M. počela da vrišti i doziva pomoć, što je čuo komšija i kroz razgovor uspeo da ubedi osumnjičenog da pusti J. M. koja je zatim otišla kod komšije u kući.

Naloženo je da prikupe potrebna obaveštenja od oštećenih i očevidaca događaja i prema osumnjičenom odredi rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog krivičnog dela nasilje u porodici u odnosu na suprugu i roditelje i dva krivična dela ugrožavanje sigurnosti u odnosu na brata i sestru.

Dana 28. avgusta osumnjičenom A. M. od srrane Osnovnog suda određeno je zadržavanje do 48 časova.

Poznanik ove porodice kaže, da A.M. i njegov brat važe za srčane momke u gradu, na granici da budu i žestoki.

- Znam ih iz viđenja, A.M. je doveo ženu iz okoline Aleksinca. Ona je radila u radnji brze hrane, a A.M. i njegov brat rade u jednom putarskom preduzeću u Vranju. A.M. je najmlađi u porodici, sestra i brat su stariji. Majka njegova je radila u jednog ovdašnjoj obućarskoj firmi. Nisam čuo da je ranije pravio ovakve incidente, mada je uvek tako važio za momka koji hoće sve da reši u istom trenutku - kaže poznanik ove porodice iz Trgovišta.

(Telegraf.rs)

Video: Koja je adekvatna kazna za one koji zlostavljaju decu: "Takvi ljudi ne bi trebalo da budu roditelji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA