≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravična nesreća kod Novog Sada: Dvoje mrtvih, nakon pada sa motora preko jednog putnika prešao kamion

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj nakon kog će biti poznati svi detalji ove stravične nesreće

  • 17
saobraćajna nesreća, Gornji Milanovac, motor Foto: Rina.rs

Na autoputu kod Novog Sada kod petlje Novi Sad Istok, danas oko 11 časova i 32 minuta, došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe, saznaje Telegraf.

Prema informacijama do kojih smo došli, na motociklu koji se kretao od Beograda ka Subotici nalazile su se dve muške osobe, a u jednom momentu došlo je do pada sa motora pri velikoj brzini, nakon čega je preko jednog od putnika sa motora prešao kamion.

Po rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, na lice mesta izašle su dve urgentne ekipe, jedna ekipa je na licu mesta mogla da konstatuje smrt muškarca starog 31 godinu, dok je druga ekipa prevezela za sada nepoznatog muškarca, ali je on uprkos naporima lekara i sprovedenoj kardiopulmonalnoj reanimaciji, preminuo na putu do bolnice od politraumatskih povreda koje je zadobio u nesreći.

Policija je na licu mesta izvršila uviđaj nakon kog će biti poznati svi detalji ove stravične nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. septembar 2023 | 13:54

    Treba pooštriti zakon za motore. Na primer da se ne može dobiti dozvola za motor ako prethodno nemaš dozvolu za automobil i recimo iskustvo od bar 5 godina ili čak 10. Zabraniti motor mlađima od 21 barem. Staviti najoštrije moguće kazne za prekoračenje brzine, prolazak kroz crveno i vožnju u alkohoisanom stanju. Automatsko oduzimanje dozvole za drogirane. Em što ginu, em što ugrožavaju sve ostale i maltretiraju po putu, em prave buku. Ne znam koji je problem tim likovima, zašto su toliko nezreli i zaostali. Taj ko se loži na motor ima mozak tinejdžera.

  • Blrs

    3. septembar 2023 | 14:13

    Moje misljenje da skroz malo ima nesreca sa motorima, u odnosu na njihovu voznju. Braco moja mila, kako ti ljudi voze. Kad sam se vracao iz cg, pa bar 2-3 su za malo izbjegli direkti sudar. A ako slucajno ne moze odmah da te pretekbe, pa on samo sto se ne zaleti da preskoci auto

  • NV

    3. septembar 2023 | 14:06

    Bože me sačuvaj tih motora! Samo divljaju i ginu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA