Vreme čitanja: oko 1 min.

Rekao da ide po lekove, pa se upucao pištoljem za stoku: Muškarcu iz Šida nakon oporavka krivična prijava

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sedamdesetogodišnji S. K. je sebi, pred policijom, naneo teške telesne povrede

  • 0
Haopšenje otmičara kod Šida Printskrin: MUP.RS

Protiv S. K. (70) iz Šida, koji se sinoć upucao pištoljem za omamljivanje stoke pred policajcima, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u tom mestu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

S.K. je pod dejstvom alkohola navodno verbalno i fizički napao suprugu i naneo joj lake telesne povrede. Kada mu je policija zakucala na vrata u početku nije hteo da sarađuje, ali se potom pomirio sa sudbinom.

- S. K. je, nakon što su mu policajci saopštili da će ga privesti u policijsku stanicu, rekao da je srčani bolesnik, te je pod izgovorom da mora da uzme lekove otišao do ormara iz kog je izvadio pištolj za omamljivanje stoke i pucao sebi u grudi - priča Blicov izvor upoznat sa tokom istrage.

Pretpostavlja se da je S. K. to učinio kako bi izvršio samoubistvo.

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći koja je S. K. prebacila u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

- Pacijent je primljen oko tri sata ujutru u svesnom stanju i bio je komunikativan i orjentisan. Urađena mu je CT dijagnostika grudnog koša i ustanovljeno je da je dobio povrede u predelu grudne kosti. Transportovan je u Odeljenje grudne hirurgije u Institut za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici - kažu iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Prema nezvaničnim informacijama, S. K. zadobio teške telesne povrede koje nisu opasne po život i nakon hirurške intervencije nalazi se pod stalnim lekarskim nadzorom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA