Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tukli su je jer je napravila 5 koraka više od dozvoljenog": Stravični detalji nasilja nad devojčicom u Bariču

Vreme čitanja: oko 1 min.

"D. S. je uvek bio prek i namrgođen čovek, nije pravio probleme, ali je, kako kažu, umeo da bije ćerkicu kada bi sama otišla u šetnju i napravila 10 koraka, a ne 5, oni imaju još dvoje, troje dece i sva su mlađa od devojčice koja je pobegla"

  • 1
policija devojcica dete nasilje nad decom nasilje u porodici Foto-kolaž: Shutterstock

Otac D. S. (44) i majka I. M. (31) osumnjičeni da su tukli svoju ćerku staru 6 i po godina u porodičnoj kući u Bariču saslušani su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu, nakon čega im je određen pritvor.

"Majka je svaljivala krivicu na oca, on je inače sa Kosova, pričala je da je on "veći" nasilnik od nje. Kukala je kod tužioca, ali daljom istragom i saslušanjem svedoka će se utvrditi šta se tačno dešavalo u kući", rečeno nam je iz istrage.

Devojčicu su, kako ona kaže, oboje tukli rukama po glavi i telu, a kako nezvanično saznajemo, u predelu lica su vidljive povrede i radi se veštačenje.

Ona je pobegla kod rođaka koji žive nedaleko.

"Rođaci su prijavili sve policiji. Oni će biti glavni svedoci, kao i komšije. D. S. je uvek bio prek i namrgođen čovek, nije pravio probleme, ali je, kako kažu, umeo da bije ćerkicu kada bi sama otišla u šetnju i napravila 10 koraka, a ne 5. Oni imaju još dvoje, troje dece i sva su mlađa od devojčice koja je pobegla", ispričali su meštani.

Inače, u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Dete je preuzeo centar za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljudsko pravo

    6. septembar 2023 | 15:17

    Bas muka, nezdovoljstvo iz mnogih razloga pa po detetu sramota. Izgubit ce poverenje u sebe i bit ce zrtva celog zivota jos ce da poveruje da je to i normalno i da je kriva i kada nije. Zamislite dete od 7 godina da prijavljuje roditelje to je samo kada se mora. Uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA