≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo nakon teške saobraćajne nesreće u Zaječaru: Zakucao se u decu na motoru, jednom amputirana noga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dežurni tužilac obavio je uviđaj zajedno sa ovlašćenim službenim licima PU Zaječar i preduzete su, kako se navodi, sve mere kako bi se prikupili dokazi sa lica mesta

  • 1
Karlovci nesreća, udes motocikl i automobil kod Sremskih Karlovaca Foto: Nikola Bilić

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć oko 20.20 časova, na lokalnom putu Dubočane-Glogovica, oglasilo se Tužilaštvo u Zaječaru saopštenjem u kome se navodi da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali vozilo „Golf 2“, kojim je upravljao M.G. iz Zaječara, i moped marke „Tomos APN 6“ kojim je upravljao maloletni U.P. i na kome se prevozio maloletni M.D.

Maloletna lica zadobila su teške telesne povrede, a M.D. je od siline udarca amputirana leva noga ispod kolena.

Kako se navodi u saopštenju, do saobraćajne nezgode je došlo kada je, vozilo, kojim je upravljao M.G. pod dejstvom alkohola i kretao se iz smera Glogovice ka Dubočanu, prešlo na levu stranu kolovoza gledano iz pravca njegovog kretanja, prednjim levim delom udarilo u moped.

Nakon saobraćajne nezgode vozač je napustio lice mesta, ali je ubrzo pronađen i po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru zadržan u trajanju do 48 sati.

Dežurni tužilac obavio je uviđaj zajedno sa ovlašćenim službenim licima PU Zaječar i preduzete su, kako se navodi, sve mere kako bi se prikupili dokazi sa lica mesta.

-Po saslušanju osumnjičenog biće razmatrano da li postoje zakonski osnovi da se prema njemu odredi pritvor, obzirom na teške posledice prouzrokovane saobraćajnom nezgodom i obzirom na činjenicu da je napustio mesto nezgode, navodi VF Glavnog javnog tužioca Slaviša Dimitrijević.

(Telegraf.rs, Radio Magnum)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    6. septembar 2023 | 15:26

    On razmišlja da li postoji zakonski osnov za pritvor. Tuga. E, zemljo Srbijo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA