≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve slike sa mesta pucnjave u Subotici: Jeziv prizor ispred megamarketa, povređeni nepomično leži

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ovom mestu često se okupljaju migranti, pa postoji mogućnost da je došlo do sukoba između njih

  • 10
Pucnjava, Subotica Instagram printskrin 192.rs

Jeziv prizor zabeležen je ispred megamrketa u Subotici, gde se dogodila pucnjava danas oko 18.30 sati u kojoj je jedna osoba povređena. 

Kako Telegraf.rs saznaje došlo je do obračuna dvojice migranata, pri čemu je jedan pretrpeo teške telesne povrede hicem iz vatrenog oružja.

Kako se na slici sa lica mesta može videti, a objavila je Instagram stranica 192.rs, veliki broj medicinskih radnika je na terenu, a vidi se i kako jedan od njih donosi vozila kako bi se povređeni prevezao u bolnicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, iz Policijske uprave u Subotici dobili smo potvrdu da je došlo do pucnjave, ali nisu mogli da nam daju više detalja.

Uviđaj i akcija policije još uvek u toku.

Na ovom mestu često se okupljaju migranti, pa postoji mogućnost da je došlo do sukoba između njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    8. septembar 2023 | 19:57

    U Valjevu zoves Hitnu pomoc oni nece da izadju, Za migrante izadju po nekolko hitne sluzbe.. No odakle migrantima Vatreno oruzije.. Tako mogu i gradjane da upucaju!!!

  • Ena

    8. septembar 2023 | 20:05

    Oni kao ppbegli od rata pa došli u Srbiju da se poubijaju. Otkud njima oružje i da li je legalno? Malo malo potukli se izboli se pucali ubili silovali. To treba proterati iz zemlje!

  • Leo

    8. septembar 2023 | 19:52

    Ja ne znam sta suboticani cekaju? Tamo je gore nego divlji zapad. Migranata hiljade, svi naoružani ili hladnim ili vatrenim oruzijem.svaki drugi dan se puca, ili ima ranjenih, ili mrtvih. Drzava cuti, nema plan sta raditi u ovakvim situacijama, dala je obecanje eu da ce primiti hiljade migranata, bez neke posebne kontrole, sa sporadicnim akcijama, privodjenja, oduzimanja oruzija, vracanja u migrantski kamp, i onda i ovo nanovo, sve isto. Trebalo bi da se cela subotica podigne, svi na ulice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA