≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnica za nasilnika sa Vračara: Pretukao muškarca ispred trafike, ostavio ga da leži, pa pobegao kolima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prišao je oštećenom koji je stajao ispred trafike kojom prilikom mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je oštećeni pao na pod, kada ga je okrivljeni i šutnuo

  • 0
Novi Sad, policija Foto: N. Bilić

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv S.R. zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo Teška telesna povreda D.V. Tužilaštvo je predložilo da sud nakon održanog glavnog pretresa okrivljenog S.R. oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od dve godine kao i da mu produži pritvor jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu okrivljenom S.R. je stavljeno na teret da je 13. maja u ulici Južni bulevar broj 36a teško telesno povredio oštećenog D.V. na taj način što je prišao oštećenom koji je stajao ispred trafike kojom prilikom mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je oštećeni pao na pod, kada ga je okrivljeni i šutnuo, nakon čega se automobilom udaljio sa lica mesta ostavljajući oštećenog da leži pored frižidera ispred trafike, usled čega je oštećeni D.V. zadobio teške telesne povrede.

Podsećanja radi, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu a u saradnji sa Policijskom stanicom Vračar 14. avgusta uhapšen je i zadržan u trajanju od 48 časova okrivljeni S.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda

Okrivljeni je dana 16. avgusta prilikom saslušanja u tužilaštvu u prisustvu izabranog branioca negirao izvršenje krivičnog dela i naveo da ne želi da odgovara na pitanja tužilaštva, te je nakon saslušanja tužilaštvo predložilo Prvom osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoke kao i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da izvrši novo ili slično krivično delo, imajući u vidu njegovu raniju osuđivanost.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je počela krvava tuča u Skadarliji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA