≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se MUP o jezivom ubistvu kod Požarevca: Ubila muža u kući, pa telo sa decom odnela u šumu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao

  • 0
Vlaški Do policija Foto-kolaž: Google Maps, Milena Đorđević

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu,

uhapsili su Lj. J. (56) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, kao i A. A. (31) iz okoline Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Kako je saopšteno iz MUP, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pomaganju, krivična prijava biće podneta i protiv tridesetogodišnjeg muškarca za kojim policija intenzivno traga.

- Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao. Potom je, kako se sumnja, sa ćerkom A. A. i tridesetogodišnjim sinom, telo prevezla i ostavila u šumi na području Kučeva, gde ga je policija i pronašla - navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Osumnjičene su, uz krivičnu prijavu, privedene nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA