≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanak Vasiljevića i Terzića: Saradnja policije Srbije i Crne Gore

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanku su ispred Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije prisustvovali i pomoćnik direktora policije Branislav Pavlović i načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić

  • 0
Sastanak Vasiljevic Terzic Foto: MUP Srbije

Pomoćnik direktora policije Dragan Vasiljević i v. d. direktora Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić istakli su danas u Beogradu da je saradnja policija dve zemlje dobra i profesionalna, ali da uvek postoji prostor za dalje unapređenje.

Na sastanku je ukazano da je cilj dve države borba protiv svih vidova kriminala, posebno organizovanog, kojem se uspešno može suprotstaviti samo jasnim i snažnim odgovorom kroz zajednički rad i saradnju.

Vasiljević i Terzić osvrnuli su se i na saradnju ostvarenu tokom letnje turističke sezone tokom koje su policijski službenici iz Srbije svakodnevno sa

kolegama iz Crne Gore bili na usluzi srpskim državljanima u Baru, Budvi i Herceg Novom.

Istakli su da će ovaj vid saradnje, koji daje odlične rezultate, biti nastavljen.

Sastanku su ispred Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije prisustvovali i pomoćnik direktora policije Branislav Pavlović i načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA