≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je žena iz Kraljeva koja je prevarila ljude za putovanja: Otkrivamo njen način "rada"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određeno joj je zadržavanje do 48 časova

  • 0
novac hapsenje zena lisice Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su J. R. D. (63) iz Kraljeva, odgovorno lice privrednog društva „Guliver“, zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica.

Sumnja se da je tokom ove godine kao subagent prodala veći broj turističkih aranžmana građanima koje je dovela u zabludu da im je aranžmane rezervisala, a naplaćeni novac je protivpravno prisvojila za sebe i tako oštetila građane.

Takođe, kako se sumnja, J. R. D. organizatorima putovanja sa kojima ima zaključene ugovore o subagenturi, nije uplatila novac za rezervisane aranžmane, već ga je zadržala za sebe i oštetila turističke agencije-organizatore putovanja.

Na opisane načine osumnjičena je za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 6.196.000 dinara.

Određeno joj je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA