Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnim ćerkama posle svađe pretila da će ih ubiti: Uhapšena žena u Mladenovcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 8
policija devojcica dete nasilje nad decom nasilje u porodici Foto-kolaž: Shutterstock

Policija u Mladenovcu uhapsila je S.P. (45) zbog nasilja u porodici, saznaje Telegraf.rs.

Naime, ona je posle verbalne svađe sa ćerkom J.P. (22) njoj, ali i ostalim ćerkama A.P. (17), M.P. (15) i D.P. (10), pretila da će ih ubiti.

Njoj je određeno zadržavanje do 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cerka

    22. septembar 2023 | 08:38

    Ne podržavam nasilje ali ova danasnja deca jako puno koriste svoja prava i ne smes im nista jer ti odmah prete da ce zvati policiju. Svaka druga vaspitna pridika moje majke,a i batinama bila bila propracena recenicom "ja te rodila ja cu te i sahraniti"i nisam ni smela pomisliti da se i tati pozalim a ne policiji.I gle cuda i brat i ja odrasli i normalne postene ljude.

  • Gedza

    22. septembar 2023 | 10:16

    Da smo mi, koji smo sada srednjih godina prijavljivali svoje roditelje posle svake svadje i dobijenih batina,pola Srbije bi bilo u zatvoru a vecina dece u domovima. I danas se secam,"odracu te od batina,odrobijacu te,dok si pod mojim krovom i jedes moj lebac,bolje ja da te ubijem nego milicija od batina.." Ova danasnja deca bezobrazna i previse razmazena !

  • Србин

    22. septembar 2023 | 09:22

    Ако је мајка девијантна особа склона насиљу и угрожавању других лица, онда је ок све ово, треба спасити децу од таквих. Али ако су деца мале непослушне барабе које једу цигерицу родитељима, чему онда све ово!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA