≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zario mu lovački nož u leđa u Knez Mihailovoj: Ivan osumnjičen za pokušaj ubistva saslušan u Višem tužilaštvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savladan je od strane policijskog službenika i lišen slobode, dok je P.D. prevežen u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći

  • 2
Ubadanje nozem, restoran Snezana Foto: Nikola Anđić

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ivan G. (33) zbog sumnje da je pre dva dana u jednom lokalu u Knez Mihailovoj ulici pokušao da ubije P.D. nanevši mu ubodu ranu u predelu leđa lovačkim nožem.

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom prevemenskom periodu.

Ivanu G. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

Prema naredbi o sprovodjenju istrage, Ivan G. se tereti da je 20. septembra ove godine oko 12:50 časova u jednom lokalu u Knez Mihailovoj ulici prišao stolu za kojim je sedeo oštećeni P.D. u društvu dva muškarca, te je zamahnuo u pravcu oštećenog nanevši mu ubodnu ranu u predelu leđa.

Zatim je nastavio da maše nožem i obraća se slučajnim prolaznicima rečima "sve ću vas pobiti".

Savladan je od strane policijskog službenika i lišen slobode, dok je P.D. prevežen u Urgentni centar radi ukazivanja lekarske pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    22. septembar 2023 | 13:35

    A sto ne uhapsite vlasnike tog lanca picerija restorana jer su oni prevaranti kojibradnicima zakidaju, ne placajuu plate, rade pola pazara na crno. Koliko njih nije bilo u stanju da tuzi jer je skupo. Pogledajte samo koliko tuzbi ima protiv njih, varaju i dobavljace i radnike i drzavu. I coveku je prekipelo, nema pare za tuzbu, a i vlasnici i menadzer su sve sem dostojni, posteni, moralni. LECIMO UZROKE A NE POSLEDICE.

  • Fgh

    22. septembar 2023 | 12:40

    Pod hitno monitoring na prodaju nozeva...lovackih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA