Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokušali da ukradu taksi, ali nisu daleko stigli: Kamere snimile nespretne lopove u Prokuplju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija će na osnovu snimaka da identifikuje lica i preduzeće dalje korake

  • 0
Taksista Foto: Shutterstock

Tokom noći između četvrtka i petka u samom centru Prokuplja ukradeno je taksi vozilo, koje je oko 13 sati pronađeno u ulici nedaleko od mesta gde je ukradeno.

Snimci sa okolnih kamera pokazuju da kako su zapravo dvojica muškaraca i jedna devojka odvukli kola, ali su ih na kraju ostavili, jer nisu mogli da ih upale.

- Vozilo je nestalo dva sata nakon ponoći. Taksista je radio do ponoći, pa je parkirao vozilo gde se u centru grada parkiraju i ostala taksi vozila, i otišao kući. Grupa za sada nepoznatih lica prišla je vozilima, jedan od njih je seo u "škodu oktaviju", a dvoje su ga gurali, jer je reč o novijem automobilu, koji se teško može upaliti bez ključa. Sve su to zabeležile kamere na okolnim prodavnicama - objašnjava za portal Rešetka osoba bliska istrazi.

Krađa je tek ujutru prijavljena policiji, kada je taksista došao u smenu.

- Policija je brzo intervenisala, obišla sve ulice i pronašla vozilo parkirano u sporednoj ulici u centru Prokuplja. I na kamerama u tom delu se lepo vidi da su automobil gurali dotle i očito kada su shvatili da ne mogu da ga upale, na kraju ga tu ostavili i pobegli - kaže vlasnik taksija.

Policija će na osnovu snimaka da identifikuje lica i preduzeće dalje korake.

(Telegraf.rs)

Video: Novinarka Telegrafa uhvatila lopova i uspela da vrati svoj novčanik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA