Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je istina o navodnom vršnjačkom nasilju u Novom Sadu: Devojčice (13) se igrale s nožem, jedna posečena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica ima posekotinu milimetar, dva, sve je primećeno kada je došla kući, majica joj je bila pocepana malo napred, kao secnuta i ispod je bila ta mala kao posekotina

  • 8
Devojčica devojčice devojke devojka tinejdžerke tuča batine  čupanje kose vršnjačko nasilje Foto-ilustracija: Shutterstock

Policiji u Novom Sadu prijavljen je slučaj navodnog vršnjačkog nasilja u kojem je jedna devojčica (13) navodno ubola kuhinjskim nožem drugu u grudi.

"Slučaj je prijavljen od strane majke devojčice koja je napadnuta. Reč je o drugaricama koje su se prema prvim informacijama igrale s kuhinjskim nožem. Devojčica ima posekotinu milimetar, dva. Sve je primećeno kada je došla kući. Majica joj je bila pocepana malo napred, kao secnuta i ispod je bila ta mala kao posekotina. Devojčica je rekla da nije primetila kada ju je drugarica "ubola", da je mislila da je udarila drškom i da su se igrale. Majka je nazvala hitnu", rekao je sagovornik iz istrage za Telegraf.

Njih dve su nakon "napada" zajedno nastavile ka pet-šopu, jer prvi u koji su krenule nije radio.

Sve se odigralo van škole i školskog dvorišta i prema informacijama iz istrage nema dokaza da je devojčica nosila nož u školu.

Otac je pokupio devojčicu koja je nosila nož.

Policija je otišla na lice mesta i našla taj kuhinjski nož. Otac je rekao je da njihov nož iz kuće i da ne zna kada ga je ćerka uzela.

Uključen je Centar za socijalni rad i istražuje se da li je bilo nasilja.

(Telegraf.rs)

Video: Vršnjačko nasilje u Leskovcu:Maloletnik povredio dečaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    6. oktobar 2023 | 10:54

    Možda rana nije velika, ali da se spotakla i pala preko noža mogla je da pogine. Šta će detetu uopšte nož? I šta će u školi? To što nemaju dokaze ne mora da znači da nož nije nošen u školu. Mislim da je u redu što je majka povređene devojčice sve prijavila od lekara , preko milicije i škole. Da nije sve ovo uradila rekli bi nema dokaza=nije se dogodilo. Ovako imaju osnov da pojačaju mere provere šta deca nose u školu i konkretno da provere ovu devojčicu.

  • Dr

    6. oktobar 2023 | 11:40

    U moje vreme devojčice se igrale lutkom

  • Lucifer

    6. oktobar 2023 | 11:22

    Igrale se nožem? Otkud im nož nemaju pametnija posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA