≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžer vršnjaka ispred škole šutnuo u glavu i slomio mu nos: Jezivo nasilje u Sremskoj Mitrovici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je nastao pre oko nedelju dana, a motiv napada nije poznat

  • 11
Vršnjačko nasilje  u školi Sremska Mitrovica Printskrin: Instagram/192_rs

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi jezivo vršnjačko nasilje čiji su akteri učenici ekonomske škole u Sremskoj Mitrovici.

Na snimku se vidi kako vršnjak nogom, a potom i šakama udara drugog učenika.

Sve se dogodilo na klupi koja se nalazi oko 100 metara od škole, a povređeni momak zadobio je teške telsne povrede u vidu frakture nosa.

On je odmah otrčao do školskog policajaca i bio je sav krvav, policijac je hitno obavestio najbližu patrolu i nadležne u školi.

Kako saznajemo iz policije, slučaj je preuzelo nadležno tužilaštvo, a protiv nasilnika je podneta odgovarajuća krivična prijava.

Snimak je nastao pre oko nedelju dana, a motiv napada nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    7. oktobar 2023 | 18:57

    Što je još gore, šutirao je devojčicu u glavu i udario je pesnicom. Ne postoji ni sud, ni sila koja bi me zaustavila da ne presudim ovom siledžijskom smeću zajedno sa njegovim roditeljima.

  • super slavko

    7. oktobar 2023 | 18:42

    To se rešava ovako: kazna roditeljima nekoliko miliona dinara, pa ako nemaju novca, uzmeš im stan ili kuću, a njega na 10 godina. Pa dok je maloletan u ustanovu, a ostatak kazne kad napuni 18 u zatvor. Posle zatvora ako samo zvaku ukrade ili pljune na ulici 20 godina. Tako 3-4 primera i nema više nasilja.

  • Vrnjacka banja

    7. oktobar 2023 | 18:13

    Hocete evropske zakone, a deca se osilila, videli onaj ubio 9-oro i nikom nista. Pa vele kad njemu ne mogu nista sta onda nama mugu? Kultura nasa i evropska je ogromna, sto se tice dece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA