Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pomrli smo od straha": Rafalna pucnjava prestravila meštane sela kod Bogatića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je privremeno oduzela automobil VW Bora radi daljih provera

  • 0
Crna Bara Foto: Telegraf.rs

Stanovnike Crne Bare, kod Bogatića, u petak u noć uznemirila je navodna pucnjava iz automobila u pokretu. Pojedini su posvedočili kako su ih iz prvog sna probudili "rafali" koji su odjekivali selom.

- Baš je pucalo, podsetilo me na rafalnu paljbu. Odjeci su dolazili iz pravca sela, ali se nije moglo proceniti koliko je pucnjava blizu. Nije bilo prijatno, za trenutak smo zastali sa poslom čekajući da prestane - ispričao je radnik na jednoj separaciji na Drini.

Zatvoreni u svoje kuće ljudi su razmišljali šta se napolju dešava. Izvor Telegrafa.rs je naveo je da niko od meštana nije pozvao policiju i prijavio "pucnjavu" iako su po selu pričali kako su premrli od straha.

Misteriju je razrešila policijska patrola koja je ustanovila da je zvuk koji podseća na pucnjavu iz vatrenog oružja ispuštao auspuh jednog automobila.

- Pronađeni su i automobil i vozač K.J. (21) i o događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da nema elemenata ni jednog krivičnog dela niti prekršaja - naveo je naš izvor.

Policija je privremeno oduzela automobil VW Bora radi daljih provera.

(Telegraf.rs)

Video: Umri drugi dan: Stub ga spasao od rafala metaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA