≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani tinejdžer (15) drvenom gredom pretukao oca: Jezivo porodično nasilje u Vršcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo da Viši sud u Pančevu sasluša maloletnika

  • 7
Hapšenje Printskrin: MUP.RS

Više javno tužilaštvo u Pančevu danas je podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku (15) iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je dana 26.09.2023. godine u popodnevnim časovima u Vršcu, u kući u kojoj živi i na dečijem igralištu u blizini kuće, u alkoholisanom stanju, primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svog oca, pri čemu je koristio sredstvo podobno da telo teško telesno povredi i to drvenu gredu.

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo da Viši sud u Pančevu sasluša maloletnika, ispita svedoke događaje, obavi potrebno veštačenje kao i da pribavi mišljenje nadležnog centra za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Parizer

    9. oktobar 2023 | 09:58

    Pa kada ne smemo mi njih da bijemo neka biju oni nas

  • Ма

    9. oktobar 2023 | 09:45

    Немогуће то су све фина деца ??!А да па ови закони да да ??!Биће још много горе ??!

  • Veteran

    9. oktobar 2023 | 10:10

    I moj ima 15 g,ali samo jedan pogled i on je u misiju rupu, a ovo kada bi pokušao bio bi sravnjen sa zemljom, jednom mu je to objašnjeno za svagda, ne postoje ti zakoni koji bi me zaustavili, toliko za danas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA