≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Održan drugi Memorijalni kup posvećen prvom načelniku Posebnog odeljenja u Zabeli Goranu Nenadoviću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na memorijalnom kupu je učestvovalo 80 pripadnika Službe za obezbeđenje iz 25 kazneno-popravnih ustanova koji su se takmičili ekipno i pojedinačno

  • 0
Održan drugi Memorijalni kup posvećen prvom načelniku Posebnog odeljenja u Zabeli Goranu Nenadoviću Foto: MUP

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija organizovala je Drugi memorijalni kup iz praktičnog streljaštva u znak sećanja na prerano preminulog načelnika Posebnog odeljenja KPZ Požarevac (Zabela) Gorana Nenadovića.

Organizovanjem memorijalnog kupa koji nosi ime kolege Nenadovića, Uprava želi da sačuva sećanje na prvog načelnika Posebnog odeljenja, koji je iznenada preminuo u svojoj 43 godini.

„Goran je postavio visoke kriterijume u celom sistemu izvršenja krivičnih sankcija i kao profesionalac i kao osoba snažnog karaktera“, izjavio je

direktor Uprave Dejan Carević. On je dodao da je Nenadović bio cenjen ne samo u Srbiji, već i u drugim državama koje je posećivao kako bi kolegama preneo svoje neiscrpno znanje iz oblasti bezbednosti.

„Goran će ostati upamćen i po svojim ljudskim kvalitetima jer je, pre svega, bio prijatelj koji je umeo da sasluša i pomogne ljudima u svakoj situaciji“, naglasio je Carević.

Na memorijalnom kupu je učestvovalo 80 pripadnika Službe za obezbeđenje iz 25 kazneno-popravnih ustanova koji su se takmičili ekipno i pojedinačno.

Pripadnici Službe za obezbeđenje u KPZ Požarevac (Zabela) pobedili su u obe kategorije kod muškaraca, dok su kod žena najbolje bile pripadnice Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA