≫ 

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ove Srpkinje su brutalno ubile muževe: Ljiljana isekla i sakrila telo, Slađana do detalja inscenirala nesreću

Vreme čitanja: oko 5 min.

Dve žene su u poslednja dva meseca ubile svoje muževe i pokušale da prikriju zločine

  • 5
Klokočevac, slađana paunović Foto: Milica Ristić

Dve žene su u protekla dva meseca ubile svoje muževe na svirep način. Prošlog meseca je Stevu A. (56) ubila bivša supruga Ljiljana J, a saučesnici su joj bila njihova deca. Što je još jezivije, oni su njegovo telo isekli i pokušali da sakriju. Kasnije je otrkiveno i da je Dejana P. (33), za kog se mislilo da je doživeo saobraćajnu nesreću, ubila njegova supruga Slađana P. (28), njegov najbolji prijatelj, kao i jedan maloletnik.

Sumnja se da je Ljiljana P. svirep zločin počinila jer je njen bivši suprug želeo da nju i decu istera iz kuće koja je u njegovom vlasništvu.

Zločin je otrkrio radnik koji je radio na rovokopaču u selu Kučajna nadomak Požarevca. On je u plastičnom džaku video delove tela i pozvao policiju. Tada je klupko zločina počelo da se odmotava.

Policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu uhapsila Ljiljanu P. i njihovu ćerku A. A. (31), dok je za sinom Markom A. (30), koji je pobegao nakon zločina, raspisana poternica.

Ljiljana je na saslušanju priznala da je bivšeg supruga ubila na spavanju hicima iz pištolja. Njihova ćerka branila se ćutanjem.

Kako bi prikrili ubistvo, telo su isekli električnim cirkularom. Delove tela spakovali su u plastične džakove koje su odneli u selo Kučajna, udaljeno oko 60 kilometara, i ostavili ih u šumi. Komšijama su rekli da je Steva otišao u Austriju, gde je živeo i radio više od 20 godina.

Prema rečima meštana Vlaškog Dola, Ljiljana i njen sin i ćerka su u poslednih godinu dana živeli su čudnim životom. Iz kuće i dvorišta izlazili samo noću, a vratili su se pred zoru.

Majci i ćerki je određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja teško ubistvo. Stevin sin Marko uhapšen je u autobusu na Horgošu. Njemu je takođe određen pritvor do 30 dana, a majka i sestra mu se nalaze u zatvorskoj bolnici na psihijatrijskom veštačenju.

Tražila muža, pa se ispostavilo da ga je ubila

Slađana Paunović (28) iz sela Klokočevac je za medije među kojima je i naš portal krajem avgusta govorila o pogibiji svog muža. Niko nije ni slutio da će upravo ona biti ta koja će da bude uhapšena zbog njegovog ubistva.

Ona je tada ispričala da je njen suprug Dejan Paunović (33) poginuo 5. avgusta tako što je vozio automobil na kom nisu radila svetla i sleteo u provaliju. Taj dan bila je njihova deseta godišnjica braka.

- Pričao mi je da često sanja svog oca koji je nastradao skoro na istom mestu. Pao je sa mosta i udavio se u reci. Tu postoji spomen ploča i nije smeo noću da prođe pored nje. Krenuo je kolima bez svetla i eto, da li je bio umoran ili je strm i nepregledan put, moj Dejan se prevrnuo u provaliju. Auto se zapalio i našla sam ga pred zoru ugljenisanog za volanom. Ostala je tu još uvek šoferšajbna od automobila i molim ljude da je odnesu, ne mogu tuda savakodnevno da prolazim sa decom i da je gledam - pričala je Slađana za Telegraf.rs krajem avgusta.

Ona je tada govorila o tome da ne zna kako će bez supruga da podiže četvoro male dece.

- Nemam kud, moram da nastavim dalje. Decu treba izvesti na prav put. Pomažu mi roditelji koji žive u okolini Donjeg Milanovca, dever, Dejanov brat je tu uvek kad mi nešto zatreba. Dejanova majka. Ali, oni su u selu, ja sam ovde na salašu i snalazim se za sada kako moram. Još ničeg nisam svesna. Čekala sam ga to veče na večeri da ga iznenadim, jer nam je bila desetogodišnjica braka. I nije došao... - ispričala je u suzama.

Tada se za nju i njenu decu organizovala humanitarna pomoć.

Međutim, dva meseca nakon Dejanove smrti otkriveno je da se nije dogodila nesreća, već da je u pitanju ubistvo u kom je učestvovala i njegova supruga.

Upravo Slađana je, kako je pokazala istraga, bila naručilac svirepog ubistva, sprovela ga je u delo zajedno sa Dejanovim najboljim prijateljem Srećkom M. (25) za kog se sumnja da je bio u emotivnoj vezi sa Slađanom, a učestvovao je i njegov maloletni rođak M. P.

Kako je saznao Telegraf.rs, Dejanova saopštila je informacije o njegovom kretanju te večeri, 5. avgusta, dvojici ubica, dala im drvene drške od lopata i rukavice. Oni su nesrećnog čoveka sačekali i nasmrt pretukli. Nakon toga su njegovo telo uneli u automobil koji su zapalili i gurnuli niz liticu na putu za salaš na kom su živeli.

Spalili su garderobu i obuću koju su nosili te večeri, a od ubijenog Dejana su uzeli samo platnu karticu koju je Srećko M. te noći odneo Slađani.

- Dejan i taj Srećkosu bili svakoga dana zajedno. Bili su najbolji drugovi. Lovci, išli su zajedno u lov, bili su kućni prijatelji. Pričalo se po selu da je ona u emotivnoj vezi s njim. Znalo je celo selo, ali ljudi gledaju svoja posla. Kako sam čuo, maloletni saučesnik se negde izleteo pod uticajem alkohola, šta se kobne noći dogodilo, jer je od Dejanove supruge po dogovoru pre ubistva dobio 100 evra, a nakon ubistva je trebalo da mu se isplati još 5.000 dinara - rekao je jedan meštanin Klokočevca.

Do prave istine, o tome kako se zločin dogodio policija u Majdnapeku došla je tako što se malololetni M. P. (17) u pripitom stanju izleteo prijatelju iz susednog sela Topolnica, koji je o tome obavestio Dejanovog rođenog brata, ali i nadležne organe.

Slađana je, na saslušanju pred tužilaštvom, negirala da je umešana u smrt supruga. Ona je tvrdila i da je Dejan tukao nju i decu, što će biti predmet dalje provere.

Srećko M. i maloletni M. P. su priznali izvršenje krivičnih dela.

S obzirom na to da, na zahtev suptuge i brata nije urađena obdukcija Dejanovog tela, ono će 12. oktobra biti ekshumirano kako bi se sprovele dodatne analize u cilju sprovođenja dokaznog postupka.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje ubice u Kruševcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan2231

    10. oktobar 2023 | 08:24

    Obe VLAJNE! Jedna iz Vlaskog dola, a ova mladja iz Negotinskog sela, Klokovac! Zenski monstrumi!

  • Hogar

    10. oktobar 2023 | 08:24

    NA STA OVA LICI.....AUUUU...ZLO

  • Misa

    10. oktobar 2023 | 08:43

    Al cena 100 eura avans i posle ubistva još 5000 dinara. Dokle smo dogurali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA