Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanak u Beogradu: Ministar Gašić i novoimenovani ambasador Narodne Republike Kine Li Ming

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 1
MINISTAR GASIC - AMBASADOR MING Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i novoimenovani ambasador Narodne Republike Kine Li Ming razgovarali su danas u Beogradu i istakli da su odnosi dve države tradicionalno dobri i zasnovani na prijateljstvu, uzajmnom poverenju i poštovanju.

Ministar je izrazio posebnu zahvalnost Narodnoj Republici Kini na poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje, dok je ambasador Ming istakao da će kineska strana nastaviti da podržava principe međunarodnog prava.

Ambasador Ming se zahvalio na podršci Ministarstva unutrašnjih poslova u pružanju sigurnog bezbednosnog ambijenta za sve kineske državljane koji u Srbiji borave poslovno i turistički.

Takođe je pohvalio rad Ministarstva unutrašnjih poslova i izrazio uverenje da će se saradnja dve zemlje u oblasti javne bezbednosti dodatno unapređivati.

Ministar Gašić je novoimenovanom ambasadoru Li Mingu poželeo uspešan mandat i izrazio nadu da će svojim radom doprineti jačanju srpsko-kineskih odnosa i prijateljstva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA