Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kao da oseća šta se desilo"! Dejanova mačka posle ubistva pobegla od kuće, evo gde je sada: "Ne mrda od nas"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada se dogodio ovaj monstruozni zločin, životinja je sama sa udaljenog salaša pobegla u porodičnu kuću njegovih roditelja

  • 0
Paunovići Foto: Milica Ristić

Tragedija u selu Klokočevac kod Majdanpeka, u kojoj je nastradao Dejan P. (33), zapravo je bio zločin u koji je umešana njegova supruga, a ta činjenica zapanjila je meštane ovog sela.

Dejan P. je, vraćajući se iz druge smene iz Rudnika u Majdanpeku, u kome je radio, izgoreo u terenskom vozilu "lada niva", koje se zapalilo, kako se verovalo, usled prevrtanja sa litice atarskog puta. On je išao do salaša na kome je živeo sa suprugom i decom.

Dva meseca kasnije, ova tragedija dobija obrt, koji niko do tada nije mogao ni da zamisli.

Klokočevac Foto: Milica Ristić

Udovica S. P (28), koja je ostala sa četvoro maloletne dece, od kojih najmlađe ima 9 meseci, a najstarije 9 godina, organizovala je suprugovo ubistvo s njegovim najboljim drugom S. M. (25) sa kojim se sumnja da je bila u emotivnoj vezi i njegovim rođakom, sedamnaestogodišnjim mladićem iz Klokočevca.

A koliko su bili nerazdvojni, ubijeni Dejan P. i osumnjičeni Srećko M. može se zaključiti i po zajedničkim fotografijama, jer su na svakoj slici na profilima na društvenim mrežama, bili zajedno.

Išli su u lov zajedno, okupljali se na porodičnim slavljima , a da Dejan nijednog trenutka nije želo da posumnja u "ljubavnu vezu" njegove suruge i njegovog najboljeg druga, govore meštani Klokočevca, koji se tek sada upuštaju da ponešto kažu što su odavno slutili.

"Toliko mu je verovao, da svako ko bi ga upozorio, sa njim nije govorio", kaže starija meštanka Klokočevca.

Za njegovu suprugu kažu da je "toliko bila lukava i perfidna, da nijednog trenutka nije ružnu reč rekala da ima bilo kakav problema u braku".

Klokočevac, slađana paunović Foto: Milica Ristić

"Nakon ubistva supruga pred decom nije govorila ništa, nije ga pominjala, jer najstariji sin S. P. (9) stalno plače i ne može da preboli smrt oca koji mu jako nedostaje", priča sagovornica iz Klokočevca koja je poznavala Paunoviće.

Inače, nastradali Dejan je imao i svoju mačku koja se nije odvajala od njega. Bez obzira što su u kući bila mala deca, mačka je bila uvek uz njega, njegova ljubimica.

Klokočevac, mačka porodice Paunović Milica Ristić

Kada se dogodio ovaj monstruozni zločin, životinja je sama sa udaljenog salaša pobegla u porodičnu kuću njegovih roditelja i kako kaže kroz plač, suruga Dejanovog brata, od tada se od njih nigde ne odvaja.

"Došla je kad je moj dever ubijen. Ne mrda od nas, kao da zna i oseća šta se desilo i da tamo ne sme da se vrati", priča uznemirena Zlatkova supruga.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Video: Meštani Klokočevca zaprepašćeni nakon vesti da je njihov komšija ubijen: Mislili su da je poginuo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA