≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvanula je najtužnija slika u Srbiji: Dečaka od samo 3 godine na pešačkom je ubio bahati vozač

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija je zavijena u crno

  • 30
Martin Hegediš Foto: privatna arhiva

Umrlica tragično nastradalog trogodišnjeg Martina Hegediša u Oromu kod Kanjiže osvanula je u selu. Sutra će se od njega oprostiti porodica, rodbina i prijatelji.

Pre dva dana u jutarnjim časovima ovaj mališan krenuo je u vrtić sa roditeljima, bakom i bratom blizancem, a život mu je tragično okončan kada je bahati vozač "volva" u punoj brzini udario ovog dečaka na pešačkom prelazu.

On je preminuo dva sata kasnije u subotičkoj bolnici.

- 10. oktobra 2023. godine tragično je preminuo sa samo 3 godine. Sahrana će biti održana 13. oktobra 2023. godine u 16 časova. Zadnji ispraćaj će biti održan u Oromu prema rimokatoličkoj veri. Njegova dragocena uspomena zauvek će živeti u našim srcima. Ožalošćena porodica - piše na smrtovnici ispod fotografije mališana.

Meštani sela u šoku su zbog ove tragedije, a jedan od njih ispričao je za Telegraf.rs šta se tačno dogodilo na licu mesta.

- Blizanci su krenuli u vrtić, a sa njima su bili mama, tata i baka. Nailazio je kamion iz pravca centra Oroma koji se kretao ka Kanjiži i zaustavio se na pešačkom prelazu da propusti pešake. Automobil kikindskih registarskih oznaka dolazio je u suprotnom smeru i kretao se velikom brzinom, nije mogao da se zaustavi i udario u jedno dete i bacilo ga dobrih 15 metara. U tom momentu iskače vozač kamiona uzimaju dete i tim automobilom ga prevoze u Suboticu u Hitnu - priča stanovnik Oroma za Telegraf.rs

Meštani kažu da se mladi čovek (29) rodom iz Kikinde koji je pregazio dečkića Martina nije pridržavao ograničenja brzine.

On će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    12. oktobar 2023 | 14:16

    Ima li ijedan poslanik u ovoj drzavi da pokrene zakon i da se kazne za vozace utrostruce, bez prava za pomilovanje?! Ode nam mladost pod tockove. Uvedite vise drahonske kazne za vozace, od trotineta do kamiona. Iskreno saucesce za porodicu ovog malisana.

  • Veteran

    12. oktobar 2023 | 15:15

    Nema tu privođenje, nego pred streljacki vod, svako da gleda, mnogi bi vratili dozvole da ne voze više, tipa kao Darko Lazić ubie vam dete na pešačkom i da 20.ooo evra da ne lezi puno, pa takvi ne bi postojali u mojoj Državi, nazivam moja znači da sam na vlast, pa vi mislite o meni šta god, ovi ljudi pobise decu na pešačkom i tamo odu vade se na razne gluposti, toga ne bi bilo bogami...

  • Duki

    12. oktobar 2023 | 14:21

    Zlato moje Andjelu moj moje saucesce Familiji .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA