Vreme čitanja: oko 2 min.

Završena obdukcija Dejana iz Klokočevca: Crna Slađa glumila ucveljenu udovicu, pa je klinac poslao u zatvor

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svo troje su uhapšena i pali na poligrafskom ispitivanju na kom su sve priznali

  • 8
Klokočevac Slađana Paunović automobil Foto-montaža: Milica Ristić

Od stravičnog obrta u slučaju tragedije koja je zadesila porodicu Paunović iz Klokočevca kod Majdnapeka meštani još ne mogu da se povrate od šoka.

Naime, policija u Majdnapeku operativnim radom došla je do saznanja da je Dejan Paunović mučki ubijen te večeri 5. avgusta kada se vraćao iz druge smene.

Da zlo bude veće , njegova supruga Slađana P. sa kojom ima četvoro dece, organizovala je ubistvo supruga na desetogodišnjicu braka u saučešništvu sa svojim ljubavnikom Srećkom M. inače, najboljim drugom pokojnog Dejana i maloletnim Milošem P. iz Klokoćevca kome je za ,"obavljen posao", Slađana platila najpre 100 evra a potom još 5.000 dinara.

Budući da maloletniku koji je poznat organima reda odavno po svom bahatom ponašanju, opijanju i konzumiranju opijata, novac nije bio dovoljan, požalio se drugu iz susednog sela, koji je slučaj prijavio Dejanovom rođenom bratu Zlatku Paunoviću i policiji u Majdnapeku i slučaj je tako na sreću rasvetljen.

Klokočevac groblje Foto: M.R.

Sve troje su uhapšena i pali na poligrafskom ispitivanju na kom su sve priznali. Saslušani su u VJT u Negotinu, i pritvor im je produžen na 30 dana.

S obzirom na to da supruga nije želela da se obavi obdukcija tela njenog supruga danas je obavljena ekshumacija tela pokojnog Dejana Paunovića na seoskom groblju u Klokočevcu, kojoj su pored tužiteljke Tijane Jelenković iz VJT Negotin, prisustvovali i pripadnici MUP-a, Republički sanitarni inspektor, predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Niša kao i radnici preduzeća za dezinfekciju grobnog mesta iz Zaječara i Komunalnog preduzeća iz Majdnapeka.

Klokočevac groblje Foto: M.R.

"Osumnjičeni su saslušani u VJT u Negotinu dok je maloletnik saslušan od strane sudije za predhodni postupak, odnosno, sudija za maloletnike. Po proceduri maloletnik može da se uhapsi ali ne može da mu se odredi zadržavanje kao punoletnom licu. Njega saslušava sudija za maloletnike u prisustvu tužioca i roditelja. U kasnijoj fazi predložićemo da se postupak spoji sa punoletnim licima da bi se sporveo jedninstven postupka, jer imamo istovetne dokaze. Na saslušanju u najvećem delu saslušanja maloletnog lica i izvršioca ubistva su se poklopila, dok organizator Slađana P. za sada negira. Prema Zakonu zaprećena kazna za ovo teško krivično delo je do 20 godina ali i doživotna robija. Maloletna deca za sada se nalaze u Donjem Milanovcu kod roditelja uhapšene supruge Slađane P. dok će se daljom procenom Centra za socijalni rad u Majdanpeku videti kako će teći postupak dalje i da li će postojati uslovi da deca tu i ostanu", kaže Tijana Jelenković VJT Iz Negotina.

Rezultati obdukcije

Rezultatma obavljene obdukcije leša Dejana Paunovića, pokazano je da je lobanja potpuno smrskana što ukazuje da je čovek ubijen udarcima zadobijenim tupim predmetima, što su ustalom uhapšeni i priznali u svojim iskazima u VJT U Negotinu. Budući da je telo potpuno izgorelo, nije moguće utvrditi da li je smrt možda nastupila uslet prevrtanja terenskog vozila koje se zapalilo nakon što su ga počinioci nasmrt pretukli, jer je tu neophoodno uraditi dalje anlaize gde je potrebno ispitivaje putem uzoraka krvi, što je u ovom slučaju nemoguće", kažu u VJT u Negotinu.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Video: Stanovnica Niške Banje: Dečak koji je počinio zločin je gurnuo mog sina, ali je slučaj zataškan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markovic

    12. oktobar 2023 | 19:21

    Kakva buducnost nas ceka kad je omladina spremna da za 100e i 5k dinara ubije!

  • Reciklirani

    12. oktobar 2023 | 18:46

    Meni nije jasno, ako je covek ubijen ili se sumnja, tj ako nije prirodna smrt, kako zena ili bilo ko drugi moze da zahteva da se ne izvrsi obdukcija? Valjda je to obavezno?

  • Mrki

    12. oktobar 2023 | 19:02

    Za policiju je slučaj bio rešen,koji "operativni rad" ,dug jezik i pohlepa su odali ovo ubistvo. Policija je ni kriva ni dužna rešila slučaj,i treba ih pitati,šta su i kako radili !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA