≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšene dve osobe zbog tuče u Novom Pazaru: Sukob mladića zbog devojke?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletni S. S, zadobio je tešku ubodnu ranu u stomak, on je operisan u Opštoj bolnici u Novom Pazaru i njegovo stanje je stabilno

  • 0
Lisice hapšenje Foto: Shutterstock

Policajci u Novom Pazaru uhapsili su dve osobe, od kojih je jedna maloletna, zbog sumnje da su učestvovali u krvavoj tuči koja se dogodila u nedelju oko 22.30 u centru grada, navodi Indeksonline.

Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo između dve grupe mladića, a povod je navodno bila svađa oko devojke. U tuči je korišćen nož, a jedan od učesnika, maloletni S. S, zadobio je tešku ubodnu ranu u stomak.

On je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde je operisan i njegovo stanje je stabilno. Drugi povređeni mladić, takođe maloletnik, zadobio je lakše povrede i pušten je na kućno lečenje.

Policija je brzo reagovala i identifikovala osumnjičene za pokušaj ubistva i pomaganje učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Reč je o maloletniku i A. R. (18), koji su privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 časova.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje ubice u Kruševcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA