≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija u fabrici kod Obrenovca: Jedan radnik umro, drugi u teškom stanju u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

O slučaju obavešteno tužilaštvo

  • 4
Novi Klinički centar u Beogradu Foto: Nikola Tomić

U fabrici kod Obrenovca, noćas sat nakon ponoći, dogodila se tragedija.

Naime, prilikom rada na mašini "Tocilo" došlo je pucanja kamena i tom prilikom povređena su dvojica radnika.

Nezvanično, G.C. je umro u Domu zdavlja u Obrenovcu, dok je njegov kolega D.L. u teškom stanju primljen u Urgentni centar.

Istraga je u toku.

O slučaju je obavešteno i tužilaštvo.

Uskoro opširnije...

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    18. oktobar 2023 | 15:36

    Jel treba ja da vam napisem koja je fabrika u pitanju??? Znate na kojoj masini se desila tragedija znate kako se zovu radnici a neznate kako se zove fabrika evo ja cu da napisem a znam da necete ni da objavite komentar ali se bar postidite meita se zove fabrika meita europe i desavace se jos tragedija jos cete vi pisati o tome jer su uslovi za rad kao u logoru pisite malo i o tome

  • BS

    19. oktobar 2023 | 06:36

    Svi pišu o tome kako ima posla ko hoće da radi, a niko ne piše o tome kakvi su uslovi. Pogledajte samo iskustva radnika na ogledalo firme, pa to je tuga u kakvoj državi živimo i koliko smo svi pod stresom... Pišite o tome da u fabrici MeiTa mobinguju ljude, ne smeju ni u wc da idu... Ali ne sme se, jer je veliki ekonomski tigar doveo njih u Srbiju i omogućio im da maltretiraju narod... Pišite o Mercator i ostalim firmama koje ne isplaćuju pošteno zarade, prekovremene sate, državne praznike, kradu slobodne dane, a i onako daju bedne plate... Firmi ima na pretek, i kada bi novinari radili ono što je stvarno njihov posao, istraživali i plasirali informacije u javnost, možda bi se situacija i promenila u korist svih tih jadnih ljudi kojima je jedini cilj da prehrane porodicu... Zato ja nikada neću ni imati porodicu, jer ne želim nikome da dozvolim da me mobinguje i da moram da ćutim! Nema ćutanja - stop mobingu!!!

  • Mile

    18. oktobar 2023 | 18:21

    Dali znate da u toj firmi wc pod ključem, kad vas potera morate da tražite šefa smene da vam otključa i upišete kad ste ušli i kad izašli iz wc. To vam je logor u barič.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA