≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kombijem udario biciklistu kod Leskovca, pa pobegao: Bahatom bozaču 30 dana pritvora

Vreme čitanja: oko 1 min.

On se tereti da je, pre tri dana na putu Leskovac-Brestovac, kod mesta Lipovica, upravljajući kombijem udario pedesetsedmogodišnjeg muškarca sa biciklom, a zatim se udaljio u nepoznatom pravc

  • 0
udes biciklista autmobil Foto: RINA

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu danas je saslušan osumnjičeni M.Đ. (56) ,koji je u nedelju, kombijem udario biciklistu, pa pobegao.

Nesrećni ćovek je ubzo preminuo.

Uhapšenom M.Đ. se stavlja na teret teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nakon iznošenja odbrane, koju je osumnjičeni dao u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, na predlog javnog tužioca prema njemu je određen u trajanju do 30 dana, kako ostankom na slobodi ne bi uticao na neispitane svedoke, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Predlog da se pritvor prema osumnjičenom odredi i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, nije prihvaćen, zbog čega je u tom delu odluke izjavljena žalba.

U daljem toku postupka, biće preduzete neophodne dokazne radnje ispitivanje svedoka i veštačenja preko veštaka odgovarajućih struka.

Oglasio se MUP

Policija u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, uhapsila je M. Đ. (56) iz okoline Doljevca zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se tereti da je, pre tri dana na putu Leskovac-Brestovac, kod mesta Lipovica, upravljajući kombijem udario pedesetsedmogodišnjeg muškarca sa biciklom, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Povređeni muškarac je, kako se sumnja, od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA