≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac skočio sa solitera u Beogradu: "Ubeđivali su ga da ne radi to, potreseni smo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravični prizor uznemirio je komšije

  • 11
Samoubistvo, Konjarnik Foto: Nikola Anđić

Nepoznati, mlađi muškarac prekratio je sebi život skokom sa solitera u Milića Rakića u Beogradu.

Kako javlja naš novinar koji se tu zatekao, prizor je bio potresan.

Komšije koje žive u soliteru tvrde da je mladić skočio sa 10. sprata i da su ga lekari iz Hitne pomoći pokušavali odvratiti od toga.

"Ne poznajemo ga, mislim da nije živeo ovde, strašno. Zaboga, ne radite to, sve se može rešiti u životu. Mladi, ne odričite se tako lako životne šanse, za sve postoji rešenje, verujte", rekao je komšija za Telegraf.

Ipak, nije ih poslušao.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Samoubistvo, Konjarnik Slika s lica mesta; Foto: Nikola Anđić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    22. oktobar 2023 | 14:59

    Razveden, plaćam 45% od plate na ime alimentacije, plus kredi za stan u kome su ostali bivša supruga i deca, decu ne viđam jer presuda glasi "po dogovoru" znači kad se bivšoj oće (a to je samo kad ode sa drugaricama na spa vikend), živim kod svojih roditelja, od 5 godina ovakvog života stvorio se dijabetes. Pa nikada nisam pomislio da dignem ruku na sebe, pa čak ni na nju. Prežive ljudi logor, prežive rak, prežive nuklearni bombu. Mnooooogo snage treba ali mnogo snage svako od nas i ima. Ima sve mnogo smisla čak i kad nema. Jer jednom kad skočiš, shvatiš da su svi nerešivi problemi ustvari rešivi. Osim činjenice da si skočio.

  • Realno

    22. oktobar 2023 | 18:57

    Sve više dugova na kocki, droga na svakom koraku, ljudima se preti, mnogo kriminalaca i mafijaša, nažalost to je Srbija...

  • Diem

    22. oktobar 2023 | 19:05

    Pustis coveka u stan on ti skoci s prozora..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA