≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivena prava mala fabrika oružja kod muškarca u Kniću: Evo šta je sve držao u porodičnoj kući

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 8
Saopštenje oružje Foto: PU KG

Policija u Kragujevcu uhapsila je A. M. (54) iz okoline Knića, zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih

materija.

Policija je u porodičnoj kući i drugim prostorijama u okolini Knića koje koristi osumnjičeni, pronašla lovačku pušku, lovački karabin, malokalibarsku pušku sa dva okvira, vazdušnu pušku, pištolj sa okvirom, 150 komada municije različitog kalibra, kao i 10 patrona za lovačku pušku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. oktobar 2023 | 11:38

    Nisam nikad pricitao da je pronadjeno oruzje u Presevu,Bujanovcu,Medvedji...

  • V8

    26. oktobar 2023 | 13:21

    Ma idi begaj, baš ima oružje, Siptari ovo imaju u prva vrata kuce na pragu, dalje da ne idemo,a Srbija se razoruzava i pravi pametna prema svojim građanima, nisam da se drži bez dozvole ali se preteruje sa ovim u zadnje vreme, kriminalci nose pa nose,a pošteni su razoruzani odavno, a zna se se i ko je naredio da se Srbija razoruza..

  • Prile

    26. oktobar 2023 | 13:23

    Auuuuuuu, ja mislio pun magacin automatskog oružja i bombi. Čovek je očigledno bio lovac ili neko njegov, možda i pokojni. Svaki lovac ima municije kod sebe, valjda je to normalno kad ima oružje. Treba videti kada je ta municija napravljena, verovatno ima godina koliko i taj što je pronađeno oružje kod njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA