≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja iz Beograda majci je smrskao glavu, pa se žalio na presudu: Sud ga je ovaj put dobro kaznio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja nikome nije rekao da je neko drugi ubio njegovu majku, već je poslodavcu i snahi kazao da je ona preminula.

  • 0
Nemanja Milić, osuđen, na 13 godina zatvora zbog ubistva majke Stanojke Milić Foto-montaža: Nikola Tomić, Shutterstock

Nemanja Milić (57) osuđen je juče na 13 godine zatvora zbog ubistva majke Stanojke Milić (83) u noći između 6. i 7. jula 2019. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

Ovo je je bilo ponovljeno suđenje u Višem sudu u Beogradu, a kazna mu je podignuta na tri godine.

Podsećanja radi, Milića je pre godinu dana nakon prvog suđenja Viši sud osudio na deset godina zatvora i to za obično ubistvo, ali je ta presuda pala na Apelaciji, koja je naložila da Viši sud u ponovljenom procesu bolje utvrdi da li je ranije bilo fizičkih incidenata i da li je Milić maltretirao i zlostavljao staru majku.

On je prema presudi majku udarao rukama i nogama, uhvatio je za glavu i udarao u glatku površinu. Ona je tad zadobila mnogo lakih povreda, jednu tešku i jednu opasnu po život od kojih je i preminula.

- Oštećena je imala brojne stare povrede, ali nema dokaza da joj ih je okrivljeni ranije naneo, pa zbog toga nije dokazano da je u pitanju teško ubistvo. Nema dokaza ni da je to uradila neka treća osoba, jer u stanu nije bilo novca, niti stvari da su odnete, a oštećena je bila nepokretna i slaba, nije mogla ni da pruži otpor da je neko došao da pljačka. Takođe, okrivljeni nikome nije rekao da je neko drugi ubio njegovu majku, već je poslodavcu i snahi kazao da je ona preminula. Veštaci su isključili mogućnost da su povrede na starici mogle nastati padom, već su nastale dejstvom mehaničke sile i u direktnoj su vezi sa smrću oštećene - rekla je prošle godine sudija Olivera Pajić.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA