Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastanak Gašića i ambasadorke Nemačke: Potpisan Protokol o primopredaji donacije za Upravu granične policije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova donacija će dodatno poboljšati uslove rada i doprineti bržem i efikasnijem izvršavanju zadataka policijskih službenika regionalnih centara Uprave granične policije MUP-a Srbije

  • 1
Ministar Bratislav Gašić, ambasadorka Konrad Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić potpisao je sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke Anke Konrad Protokol o primopredaji donacije za Upravu granične policije MUP-a.

Ovim Protokolom Uprava granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova dobila je 14 brendiranih vozila marke „dačija daster“, kao i 30 ručnih

termovizijskih kamera.

Ova donacija će dodatno poboljšati uslove rada i doprineti bržem i efikasnijem izvršavanju zadataka policijskih službenika regionalnih centara Uprave granične policije MUP-a Srbije.

Takođe, donacija će doprineti zaštiti državne granice i suzbijanju ilegalnih migracija, kao jednom od strateških prioriteta Republike Srbije i Evropske unije, u kojima se Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije već pokazalo kao pouzdan partner.

Ministar Gašić se zahvalio nemačkoj strani za kontinuirano pružanje donatorske pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova u cilju podizanjakapaciteta Uprave granične policije, kao i Uprave kriminalističke policije i Uprave policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    27. oktobar 2023 | 16:10

    A šta vrede donacije kad patrole sipaju po 10litara...daj cipele,uniforme...povišice...ministre....šalji ljude koji su preživeli ratove a imaju 30+ staža a ne uklapaju se visoko strukovni oficirima u zasluženu penziju....svi su uglavnom bolesni....a niko ih ne ceni sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA