≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečaka pretukla grupa maloletnika u Belegišu: Gubio je svest, završio u bolnici, ušivali mu glavu i usnu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretučeni dečak od ranije poznaje napadače

  • 19
Selo Belegiš pretučen maloletnik Foto: B.I./Privatna arhiva

Maloletnik star 15 godina zadobio je višestruke kontuzione povrede i rasekotine, kada ga je u četvrtak napala grupa od šest maloletnika u sremskom selu Belegiš.

Otac maloletnog dečaka prijavio je slučaj policiji, a uviđaj su izvršili službenici iz policijske stanice Stara Pazova. Otac kaže da je policija svoj deo posla dobro obavila i da si vinovnici privedeni.

Povređeni maloletnik primljen je u bolnicu u Tiršovoj gde su su konstatovane povrede u vidu rasekotina i kontuzionih povreda, koje se kako kaže otac, po tužilaštvu okarkaterisane kao lakše povrede.

Otac dodaje da njegov sin ima pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u mozgu.

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE

Kako stoji u izveštaju iz bolnice u Tiršovoj u koji smo imali uvid, dečak je zadobio više udaraca u predelu glave i trbuha i gubio je svest, a posle povreda imao je osećaj mučnine. U izveštaju stoji da je neurološki nalaz uredan, ali da je potrebno da se u slučaju pogoršanja stanja hitno javi neurohirurgu.

Osim povreda na glavi, maloletnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici.

Nakon opservacije, dečak je zadržan u bolnici u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije. Sutradan je pušten na kućno lečenje uz terapiju i mirovanje.


Dalje postupanje u slučaju preuzelo je nadležno tužilaštvo. Motiv napada ostaje nepoznat, a oštećeni od ranije poznaje napadače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    28. oktobar 2023 | 14:01

    Dok sudovi ne pocnu da zatvaraju na par godine ovakve nasilnike zajedno sa njihovim roditeljima,nece prestati nasilje.,jel nema adekvatnih mera "samo pojacano nagledanje centra za socijalni rad". E pa sad i dalje glasjte za napredne

  • NN

    28. oktobar 2023 | 14:04

    Nagnječenje krvnih sudova u mozgu - laka telesna povreda....

  • Гоги

    28. oktobar 2023 | 14:37

    Не би мени ови ни видели полицију али би их зато "севала ребра" кад год се мења време до краја живота....Билмезе више не може полиција да доведе у ред....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA