Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen mladić (24) iz Batajnice osumnjičen da je proganjao devojčice

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je osumnjičen da je u dužem vremenskom periodu putem društvenih mreža sa naloga tzv. „drajzica“, postavljao uvredljive komentare pretećeg sadržaja i objavljivao video-snimke eksplicitnog sadržaja svojih žrtava

  • 0
Policija, hapšenje, lisice Foto: Marko Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu - Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, uhapsili su B. B. (24) zbog sumnje da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, proganjanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštio je MUP.

On se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu putem društvenih mreža sa naloga tzv. „drajzica“, postavljao uvredljive komentare pretećeg sadržaja i objavljivao video-snimke eksplicitnog sadržaja oštećenih.

Pregledom mobilnog telefona koje je osumnjičeni koristio, pronađeni su navedeni profili i objave koje je postavljao na društvenim mrežama.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Video: Mladić iz Aleksinca uhvaćen na delu, nag mamio decu i zadovoljavao se: Komšinice u šoku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA