≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen Nišlija koji je povredio 3 policajca: Naredili mu da se zaustavi, on se vozilom zabio u njih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nišlija se svojom “opel astrom” zabio u policijski “pežo” i tom prilikom povredio tri policijska službenika

  • 1
Nesreća kod Niša, povređeni policajci Novo Selo Foto: Telegraf/D.K.

Nišlija D.N. (24) uhapšen je danas nakon što se u Ulici Zorana Cige Stojanovića u niškom naselju Deveti maj svojom “opel astrom” zabio u policijski “pežo” i tom prilikom povredio tri policijska službenika.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsili su N. D. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovklašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Osumnjičeni jutros nije postupio po znaku policije i zaustavio “opel” kojim je upravljao već je u nameri da pobegne ubrzao i udario u službeno vozilo policije. Pregledom vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela 3.6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana namenjena daljoj prodaji, više od 3.000 evra i dva mobilna telefona – saopštila je večeras niška PU.

Kako je dalje navedeno, sva tri policajca su zadobila lake povrede.

Osumnjičenom je po nalogu VJT određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnim prijavama za dvadla biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje.

(Telegraf.rs)

Video: Nesreća u Novom selu kod Niša u kojoj su povređeni policajci: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. novembar 2023 | 22:51

    Tako to ide kad nemas zakon i olos se ne plasi nicega jer zna da ce izaci posle 48 sati uz upozorinje. Das mu 20 godina na prvu za pokusaj ubistva pa da vidim sledeceg frajera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA