≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podignuta optužnica protiv Jadranke koja je izbola partnera: Boško će biti glavni svedok na sudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jadranka je vanbračnog supruga izbola krajem februara

  • 0
Jadranka Kmezic Foto: Facebook

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Jadranke K. (36) iz Vršca zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Ona je optužena da je vanbračnog partnera Boška N. (44) iz Šida, krajem februara ove godine, izbola nožem u stomak i leđa.

Kako su rekle komšije dan nakon incidenta, emotivni partneri često su se svađali, a nekoliko puta je policija morala da interveniše. Tako je bilo i te kobne večeri kada je, posle žustre rasprave, Jadranka dohvatila nož i četiri puta ubola svog vanbračnog supruga. Povređenog Boška sa teškim telesnim povredama i u životnoj opasnosti odvezli su u Klinički centar Vojvodine, gde se oporavio, i on će na suđenju biti glavni svedok protiv okrivljene, piše Ozon media.

- Kod njih se često čula svađa. Oboje su voleli da popiju, a kada im se razum pomuti od alkohola, onda se svašta dešava. Mi smo često zvali policiju, jer je iz te kuće u kojoj su živeli uveče dopirala galama - rekao je Z. G, jedan od komšija para koji je rekao da ga napad nije iznenadio.

Jadranka je uhapšena odmah nakon utistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA