≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve slike nakon pucnjave u Kaću: "Sin ga je maltretirao godinama, fizički i psihički, sve zbog imanja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Upucani je svakodnevno pretio sestri sms porukama i rekao joj da ne sme da dolazi u kuću i da će ostati bez svega, kažu komšije

  • 13

Upucavanju muškarca (57) u Kaću prethodila je porodična drama koja traje godinama, a koja je kulminirala poslednjih meseci, kada je kako kažu komšije, sin počeo intenzivno da maltretira oca (86), ali i druge članove porodice.

On je prijavljen pre oko 2 meseca za porodično nasilje kada je i saslušan, ali je kako kažu komšije "obećao da više neće".

- Strašno je to što je radio roditeljima i sestri, maltretriao ih i psihički i fizički, a otac mu je patio od demencije i trebala mu je pomoć. Međutim on je stalno terao negovatelje - kaže jedan od meštana, koji dodaje da je svađa nastala zbog pohlepe sina koji je svu zemlju i gazdinstvo hteo za sebe.

Kako kaže naš sagovornik, ocu je danas "prekipelo" u upucao ga je iz lovačke puške koju je legalno posedovao.

Zrno ga je sam okrznulo i on nije životno ugrožen, saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Policija i forenzičari vrše uviđaj na licu mesta, a ulica je zatvorena za saobraćaj. Meštani kažu da će se potruditi da utiču na to da se otac ne pritvata, jer je bolestan i smataraju da je ovo bila nužna odbrana.

Takođe, upucani je, prema rečima komšija,  svakodnevno pretio sestri sms porukama i rekao joj da ne sme da dolazi u kuću i da će ostati bez svega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙏

    9. novembar 2023 | 12:38

    Pravda za oca!!!!!

  • sale

    9. novembar 2023 | 12:54

    To nisu sinovi to su slepci trebao ga je ubiti tako da mu nista ne ostavi takvom sinu ne trba nista dati jer to nije sin to je smece, zalosno bi bilo da otac od 86 godina ide u zatvor , ja da sam na njegovom mestu metak bi pogodio sigurno tako sta me briga Za jos koju godinu gde cu da budem Kada je takva sudbina, makar olosu nista da ne ostane neka ostane deci koja to zasluzuju

  • Moni

    9. novembar 2023 | 12:32

    I kako se boriti sa idiotom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA