≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se Tužilaštvo o hapšenju braće Hofman: Pet osoba privedeno na informativni razgovor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica

  • 27
Policija, Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas su u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala privedeno pet lica na informativni razgovor.

Ova lica se dovode u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, pretnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da ta lica "reketiraju pola Beograda".

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    10. novembar 2023 | 17:47

    Pitanje za policiju i pravosuđe je šta su čekali do sada, jer teror ovih dripaca nije od juče?

  • Zoran

    10. novembar 2023 | 17:50

    Koliko treba da si GLUP da se na drustvenim mrezama hvalis ucinjenim krivicnim delom. To je isto ko ovi kreteni sto snimaju kako brzo vozepa to kace po netu, sa sve snimkom lica, lokacije i brzine. Sam o sebi dajes dokaze za robiju.

  • Miki

    10. novembar 2023 | 17:39

    Informativni razgovor.Sta sam vam rekao pre par sati? Predstava za javnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA